-21%

Kisállat kefe és masszázs kesztyű

Original price was: 4 800 Ft.Current price is: 3 800 Ft.

Elfogyott

Kutyagazdiként gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy mire hazaérünk a munkából a kutyánk szőre mindenütt ott hever a lakásban. El tudjuk kerülni a sok bosszúságot, ha kefe kesztyűvel rendszeresen átfésüljük a kutya szőrét, így a kihullott szőrt könnyen el tudjuk távolítani és a kutya szőre mindig ápolt, tiszta és egészséges lehet.

  • Könnyen tisztítható
  • Méret: 16 x 23 cm

A csomagok kézbesítését a MPL futárszolgálat végzi. A csomag rendelkezik nyomkövetési azonosítóval és a MPL futárszolgálat megpróbálja ügyfeleinket telefonon is értesíteni kézbesítés előtt.

A szállítás időtartama átlagosan 1-3 munkanap.

A házhozszállítás díja: 990 ft

10.000 ft feletti vásárlás esetén a csomagokat ingyen szállítjuk

Amennyiben nem sikerül másodszorra sem kézbesíteni a csomagot, a futár a közeli postán hagyja, így te is bármikor fel tudod venni, számodra megfelelő időpontban.

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (Barion biztonságos felületén) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

Szőreltávolító keszkű kutyáknak tavaszra

Kisállat kefe és masszázs kesztyű

Kényeztesd simogatással kedvenced

Mindegyik kutya imádja ha simogatással kényeztetjük. A kefe kesztyű sörtéi csak fokozza ezt az élményt, ezáltal úgy tudjuk átfésülni a kutyát, hogy az egyben kényeztető is számára.

Őrizd meg a lakásod tisztaságát

Kutyagazdiként gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy mire hazaérünk a munkából a kutyánk szőre mindenütt ott hever szerte a lakásban. A kanapéra ledőlve ez különösen kellemetlen tud lenni. El tudjuk kerülni a sok bosszúságot, ha kefe kesztyűvel rendszeresen átfésüljük a kutya szőrét, így a kihullott szőrt könnyen el tudjuk távolítani.

Segítsd a tavaszi szőrhullatást

A kefe kesztyű kiválóan alkalmas arra, hogy a nagy tavaszi vedlés folyamatát felgyorsítsuk. A kesztyű segítségével kedvencünknek nem kell hetekig hullatni a szőrét. A kifésüléssel egészséges, ápolt külsőt biztosíthatunk kutyánknak.

Elfogyott

Kapcsolódó termékek

Érdekelhetnek még…