-22%

Pedálos ivókút kutyáknak

Original price was: 10 900 Ft.Current price is: 8 500 Ft.

Elfogyott

A pedálos ivókúttal a kutya bármikor friss vizet ihat anélkül, hogy napi többször cserélned kellene az itatótálban a vizet.  A működése nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennie a kutyának, hogy rálép a pedálra és már jön is a vízsugár. Bármelyik kutya könnyen megtanulja.

A cső közvetlenül vagy az Y- alakú csatlakozóval rögzíthető a csapra.

  • kb. 1 m-es műanyag cső 26,5 mm-es (3/4″) belső menetes csatlakozóval
  • Fém váz rugós pedállal: 24 x 5 x 25 cm
  • Csavarható szabályzó a bemeneti vízszelepnél

A csomagok kézbesítését a MPL futárszolgálat végzi. A csomag rendelkezik nyomkövetési azonosítóval és a MPL futárszolgálat megpróbálja ügyfeleinket telefonon is értesíteni kézbesítés előtt.

A szállítás időtartama átlagosan 1-3 munkanap.

A házhozszállítás díja: 990 ft

10.000 ft feletti vásárlás esetén a csomagokat ingyen szállítjuk

Amennyiben nem sikerül másodszorra sem kézbesíteni a csomagot, a futár a közeli postán hagyja, így te is bármikor fel tudod venni, számodra megfelelő időpontban.

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (Barion biztonságos felületén) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

Pedálos ivókút kutyáknak

Higiénikus

A hagyományos itatótálak rendszeres takarítást igényelnek, hogy elkerüljük az algásodás és különböző baktériumok elszaporodását. Ezzel szemben a pedálos kútnál nem tud hasonló helyzet kialakulni, mivel nem tároljuk a vizet, hanem mindig friss víz folyik belőle.

Friss, hideg víz

A pedálos ivókútból mindig friss hideg vizet tudunk biztosítani a kutyusunknak, anélkül, hogy cserélni kellene a vizet. A friss hideg víz különösen fontos a nyári melegben, amikor oda fokozottan figyelnünk kell a kiskedvencünk hidratálására.

Egyszerű használat

Nem kell tartanunk tőle, hogy a kutyánk nem fogja tudni használni az itatót. A tapasztalat azt mutatja, hogy minden kutyusnak elég 1-2 alkalommal megmutatni a működését és onnantól kezdve könnyedén ráérez, sőt az esetek többségben izgalmas játéknak fogják fel.

Elfogyott