Csipogó tréning szőnyeg kutyáknak

4 990 Ft

Elfogyott

A te kutyád is olyan, hogy csak addig nem megy fel a kanapéra, amíg a közelben vagy?
A csipogó tréning szőnyeg egyszerű és hatékony módszert kínál arra, hogy megtanítsd kutyádnak, hogy mely helyeket kell elkerülnie. Csak helyezd a szőnyeget oda, ahová nem szeretnéd, hogy felmenjen, és amint rálép, az csipogó hangot ad ki egészen addig, amíg el nem lép le róla.

A csomagok kézbesítését a MPL futárszolgálat végzi. A csomag rendelkezik nyomkövetési azonosítóval és a MPL futárszolgálat megpróbálja ügyfeleinket telefonon is értesíteni kézbesítés előtt.

A szállítás időtartama átlagosan 1-3 munkanap.

A házhozszállítás díja: 990 ft

10.000 ft feletti vásárlás esetén a csomagokat ingyen szállítjuk

Amennyiben nem sikerül másodszorra sem kézbesíteni a csomagot, a futár a közeli postán hagyja, így te is bármikor fel tudod venni, számodra megfelelő időpontban.

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (Barion biztonságos felületén) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

csipogó tréning szőnyeg kutyáknak

Gyors és hatékony tanulás

Csak leterítjük a szoba azon részére amelyet védeni szeretnék a kutyustól és a szőnyeg figyelmeztetni fogja őt, ha a tappancsával vagy orrával hozzáér. Pár figyelmeztetés után minden kutyus megtanulja, hogy nem szabad feltenni a mancsát a védeni kívánt helyre.

Akkor is tanít, amikor te nem vagy otthon

Biztos láttál már videókat arról, hogy hogyan rosszalkodnak otthon a kutyusok mikor a gazdájuk éppen dolgozik. A training szőnyeg akkor is a segítségünkre van a tanításban, amikor nem tartózkodunk otthon.

Kíméletes és fájdalommentes

A szőnyeg által kiadott figyelmeztető hangjelzés célja a figyelmeztetés és nem a büntetés. A figyelmeztető hang semmilyen sérülést vagy fájdalmat nem okoz a kutyusnak.

Elfogyott

Kapcsolódó termékek

Érdekelhetnek még…