Labdadobó kutyáknak

3 990 Ft

Elfogyott

A labdadobó egy szuper játék, mellyel órákon át szórakoztathatjuk a kutyánkat. A labdadobóval egy könnyű lendítéssel nagy távolságba el tudjuk hajítani a lasztit. A felvételkor pedig a segítségével még hajolni sem kell a labdáért.

  • Tartozék gumilabda (kb. Ø 6,5 cm)
  • Polipropilén labdakilövő
  • Ergonomikus nyél lyukkal a felakasztáshoz
  • Kb. hossz: 69 cm

A csomagok kézbesítését a MPL futárszolgálat végzi. A csomag rendelkezik nyomkövetési azonosítóval és a MPL futárszolgálat megpróbálja ügyfeleinket telefonon is értesíteni kézbesítés előtt.

A szállítás időtartama átlagosan 1-3 munkanap.

A házhozszállítás díja: 990 ft

10.000 ft feletti vásárlás esetén a csomagokat ingyen szállítjuk

Amennyiben nem sikerül másodszorra sem kézbesíteni a csomagot, a futár a közeli postán hagyja, így te is bármikor fel tudod venni, számodra megfelelő időpontban.

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (Barion biztonságos felületén) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

labdadobó kutyáknak

Labdadobó kutyáknak

Sosem voltál jó kislabda dobásból?

A labdadobó tökéletes játék kiegészítő azoknak, akiknek nem erősségük a távolba dobás. A labdadobó a kezünk meghosszabbításaként funkcionál. Hajításnál a labdadobó fejének a sebessége nagyobb mint a kezünkké, így a labda messzebbre tud repülni.

Nem akarsz hajolgatni a labdáért?

A labdadobó kb. 69 cm hosszú nyelének köszönhetően nem kell mélyre hajolnunk a visszahozott lasztiért. A labdát kényelmesen fel tudjuk venni a földről és már dobhatjuk is a kiskedvencünknek.

Fáj a könyököd?

A labdadobó kifejezetten ajánlott azoknak a gazdiknak, akik könyökfájással küzdenek. A labdadobó jelentősen csökkenti a könyökünkre jutó terhelés nagyságát, így segít elkerülni az ízület sérülését.

Elfogyott